OS Autoseller - шаблон joomla Создание сайтов

  Stuwweg 19, 8243 RA Lelystad

Auto Onderhoud

waarschuwingslampjes autoEen auto is ons kostbaar goed. In deze tijd is het hebben van een auto wenselijk, zeker wanneer u in het landelijke Flevoland woont.

Dat wij die auto goed moeten onderhouden weten we allemaal, maar wanneer moet de auto dan onderhouden worden en wat moet er onderhouden worden? Bovenstaande vragen kennen veel verschillende antwoorden en is geheel afhankelijk van het type auto, de leeftijd en de mate van gebruik. Vaak treft u in het instructieboekje van de auto de richtlijnen voor uw auto. Bent u al vaker bij ons geweest voor onderhoud, dan hebben wij de ruitenwisser hendel voorzien van een informatiekaartje met daarop het volgende wenselijke onderhoud. Komt u er echt niet uit? Geen probleem, u kunt ons altijd mailen, bellen of kom bij ons langs.

Wanneer er onverhoopt een lichtje (rood) op uw dashboard gaat branden of er is een duidelijk defect aan uw auto, bel ons dan zo spoedig mogelijk. Twijfelt u of doorrijden naar de garage verstandig is, raadpleeg uw instructieboekje of bel ons. Bij ons bestaat de mogelijkheid om uw auto per auto ambulance op te laten halen. Dit kan vervolgschade aan de auto beperken.

 

 

Bel ons voor een afspraak neem contact op via formulier

 

DIENSTEN

APK & Onderhoud

apk keuring APK

APK in onze eigen APK keuringsstation

onderhoud Onderhoud

Onderhoudsbeurten, APK, airco en nog veel meer!

Airco & Diagnose

airco Airco

Auto-specialist voor reparatie en onderhoud van de airconditioning.

diagnose icon Diagnose

Deskundig advies en professionele reparatie.

Banden Service

banden Winterbanden

Montage en balancering van kwaliteitsbanden.

winterbanden Banden

Breed aanbod van kwaliteits zomer- en winterbanden.